Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

Er is een uitgebreide gezondheidsvragenlijst. Wilt u deze ingevuld meenemen voor uw eerste onderzoek? Indien u de vragenlijst digitaal wilt terugsturen verzoeken wij u dit, vanwege uw privacygevoelige informatie, via het beveiligde contactformulier te doen.

 

Tarieven

Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiënt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Een indicatie van de meest voorkomende materiaal- en techniekkosten te declareren naast de tandheelkundige behandelingen onze praktijk kunt u hier vinden.  Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

De codes die het meest worden gebruikt bij behandelingen in onze praktijk zijn H, J, M, P, R, T en X codes. Ook wordt de C13 en C28 gebruikt.
Op de website allesoverhetgebit.nl kunt u aanvullende informatie en de huidige prijzen van deze codes vinden.

Wij informeren u dat wij voor facturatie van declaraties gebruik maken van Famed.