Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

 

Lonnekerbrug is afgesloten tot en met 2 aug 2019
De Auke Vleerstraat is afgesloten ter hoogte van de Kanaalstraat in verband met werkzaamheden aan de Lonnekerbrug van 15 juli tot en met 2 augustus 2019! Volg de omleiding via de haven en Hengelosestraat. Hou rekening met vertraging van minstens 20 minuten.

 

Er is een uitgebreide gezondheidsvragenlijst. Wilt u deze ingevuld meenemen voor uw eerste onderzoek? Indien u de vragenlijst digitaal wilt terugsturen verzoeken wij u dit, vanwege uw privacygevoelige informatie, via het beveiligde contactformulier te doen.

 

Parodontologie Praktijk Twente

De verwijspraktijk, gevestigd in Enschede sinds 1993, heeft een zeer centrale ligging en is gemakkelijk bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met individueel vervoer. Er is een eigen parkeerterrein.

De PPT is gevestigd op de eerste verdieping van de Auke Vleerstraat 5. Een traplift maakt het uitstekend toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Voor patiëntenbehandeling zijn 7 behandelkamers en een afgesloten röntgenkamer ingericht. Een sterilisatieruimte biedt optimale mogelijkheid tot perfecte hygiëne en sterilisatie. Ook is er een aparte onderwijsruimte aanwezig.

De PPT heeft een aantal algemene voorwaarden opgesteld, die u hier kunt inzien.