Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

Update COVID-19 - 15 maart 2020
Alle mondzorgpraktijken, ook de PPT, worden geadviseerd om tot 6 april 2020 alleen nog spoedeisende klachten te behandelen. Vanaf maandag 16 maart 2020 zal de PPT tot nader bericht, gesloten zijn. Hiermee komen alle reguliere behandelingen bij tandarts-parodontoloog en mondhygiënist te vervallen. Voor ernstige nabezwaren na recent chirurgie kunt u als niet-Corona patiënt uiteraard bellen voor een afspraak. Wij proberen iedereen persoonlijk te benaderen om afspraken af te zeggen, maar kunnen dit helaas niet garanderen. We doen een dringend verzoek de praktijk te mijden. Wij hopen op uw begrip, in deze voor ons ook zeer uitzonderlijke situatie.

Op Allesoverhetgebit.nl kunt u het laatste nieuws over een tandartsbezoek en het coronavirus lezen.

 

Er is een uitgebreide gezondheidsvragenlijst. Wilt u deze ingevuld meenemen voor uw eerste onderzoek? Indien u de vragenlijst digitaal wilt terugsturen verzoeken wij u dit, vanwege uw privacygevoelige informatie, via het beveiligde contactformulier te doen.

Parodontologie Praktijk Twente

De verwijspraktijk, gevestigd in Enschede sinds 1993, heeft een zeer centrale ligging en is gemakkelijk bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met individueel vervoer. Er is een eigen parkeerterrein.

De PPT is gevestigd op de eerste verdieping van de Auke Vleerstraat 5. Een traplift maakt het uitstekend toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Voor patiëntenbehandeling zijn 7 behandelkamers en een afgesloten röntgenkamer ingericht. Een sterilisatieruimte biedt optimale mogelijkheid tot perfecte hygiëne en sterilisatie. Ook is er een aparte onderwijsruimte aanwezig.

De PPT heeft een aantal algemene voorwaarden opgesteld, die u hier kunt inzien.