Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

Let op: De PPT is verhuisd naar Institutenweg 10 in Enschede (7521 PK). Wij bevinden ons in een nieuw pand (Speak Up) aan de overzijde van de Auke Vleerstraat op de eerste verdieping. Parkeren kan op het aangelegen parkeerterrein. De ingang zit aan de zijkant (tegenover 3T) en u kunt gebruik maken van trap en/of lift. Er is een fietsenstalling om de hoek.

 

Update Leidraad Mondzorg Corona - oktober 2021
COVID-19 maatregelen: kort voor de afspraak de praktijk betreden, desinfecteer de handen en we houden 1,5 meter afstand. Dank u wel ! 

Route

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Oldenzaal-Zuid, Lonneker, Enschede-Centrum

(A1 afrit) Oldenzaal-Zuid, richting Enschede. U komt door Lonneker. In Enschede gaat u bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Universiteit/Stadion. U rijdt op de Lasondersingel. Er komen enige verkeerslichten. Bij de kruising met de Hengelosestraat gaat u rechts richting Universiteit/Stadion. U volgt de Hengelosestraat richting Hengelo-Oost. Als na ongeveer 1,5 km linksaf naar station Enschede Kennispark / Grolsch Veste (FC Twente stadion). Rijd door tot de rotonde en neem deze driekwart rond (linksaf). U bevindt zich nu op Capitool, waar u de tweede afslag links neemt de Institutenweg op. Vanaf hier is het de eerste afslag rechts en bevindt de praktijk zich aan het einde van de straat aan uw linkerzijde. 

Vanuit het westen en oosten:

Vanaf de A1 de A35 richting Enschede volgen. Afrit 26 richting Enschede-West , Universiteit. Na circa 300 meter rechts aanhouden richting Universiteit/Stadion. Bij de verkeerslichten linksaf, richting Universiteit/Stadion. U komt automatisch op de Auke Vleerstraat. Deze weg is lang en er volgen een paar verkeerslichten, u komt over een kanaal en onder een spoorviaduct door. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf naar Capitool. Na circa 150 meter, slaat u rechtsaf naar de Institutenweg en vervolgens de eerste straat rechts. De praktijk bevindt zich aan het einde van de straat op de hoek en heeft een eigen parkeerplaats.

Openbaar vervoer (trein en bus):

U reist naar station Enschede Kennispark. Dit station ligt op loopafstand (900 meter) van de praktijk. Bij de uitgang van station Enschede-Kennispark gaat u rechtsaf (Capitool) en volgt u deze weg tot een kruising met verkeerslichten. Ga op de hoek linksaf zonder over te steken, richting de Universiteit. Dit is de Auke Vleerstraat. Halverwege deze straat loopt u het bedrijventerrein aan uw linkerhand op, dit is de Institutenweg. De Parodontologie Praktijk is gevestigd in het zelfde gebouw als Speak Up en tegenover 3T.