Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

 

Lonnekerbrug is afgesloten tot en met 2 aug 2019
De Auke Vleerstraat is afgesloten ter hoogte van de Kanaalstraat in verband met werkzaamheden aan de Lonnekerbrug van 15 juli tot en met 2 augustus 2019! Volg de omleiding via de haven en Hengelosestraat. Hou rekening met vertraging van minstens 20 minuten.

 

Er is een uitgebreide gezondheidsvragenlijst. Wilt u deze ingevuld meenemen voor uw eerste onderzoek? Indien u de vragenlijst digitaal wilt terugsturen verzoeken wij u dit, vanwege uw privacygevoelige informatie, via het beveiligde contactformulier te doen.

 

Route

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Oldenzaal-Zuid, Lonneker, Enschede-Centrum

(A1 afrit) Oldenzaal-Zuid, richting Enschede. U komt door Lonneker. In Enschede gaat u bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Universiteit/Stadion. U rijdt op de Lasondersingel. Er komen enige verkeerslichten. Bij de kruising met de Hengelosestraat gaat u rechts richting Universiteit/Stadion. U volgt de Hengelosestraat richting Hengelo-Oost. Na circa 1 km linksaf over de busbaan en neemt u direct de parallelweg rechtsaf, richting het Ondernemingshuis. Aan het eind van de parallelweg linksaf, dit is de Bruggemorsweg. Na het 2e gebouw rechts draait u de achterzijde van de parkeerplaats van de Parodontologie Praktijk Twente op.

Vanuit het westen en oosten:

Vanaf de A1 de A35 richting Enschede volgen. Afrit 26 richting Enschede-West , Universiteit. Na circa 300 meter rechts aanhouden richting Universiteit/Stadion. Bij de verkeerslichten linksaf, richting Universiteit/Stadion. U komt automatisch op de Auke Vleerstraat. Deze weg is lang en er volgen een paar verkeerslichten, u komt over een kanaal en onder een spoorviaduct door. Bij de verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Na circa 150 meter, slaat u rechtsaf vlak voor de bushalte over het fietspad, de parkeerplaats op. Aan de rechterzijde kunt u parkeren. De praktijk bevindt zich op de hoek.

Openbaar vervoer (trein en bus):

U reist naar station Enschede Kennispark. Dit station ligt op loopafstand (900 meter) van de praktijk. Bij de uitgang van station Enschede-Kennispark gaat u rechtsaf (Capitool) en volgt u deze weg tot een kruising met verkeerslichten. Aan de overkant slaat u linksaf, richting Universiteit. Dit is de Auke Vleerstraat. De Parodontologie Praktijk is gevestigd in het glazen gebouw aan uw rechterhand.