Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

De PPT gaat verhuizen per 1 juli 2021. Klik hier voor meer informatie.

 

Update COVID-19
Alle patiënten ontvangen voorafgaand aan hun afspraak een e-mail met instructies. Houd rekening met het volgende:

*Kom niet te vroeg, maar liefst vlak voor de afspraak bij ons binnen. Laat tas en jas in de auto.

*U kunt uw handen desinfecteren bij binnenkomst. Wij verzoeken u een mondmasker te dragen tot aan de behandelkamer.

*Volg de aanwijzingen van ons personeel op, wij respecteren de 1,5 meter afstandsregel.

*Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, vervolgafspraken kunnen telefonisch worden gemaakt.

 

Route

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Oldenzaal-Zuid, Lonneker, Enschede-Centrum

(A1 afrit) Oldenzaal-Zuid, richting Enschede. U komt door Lonneker. In Enschede gaat u bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Universiteit/Stadion. U rijdt op de Lasondersingel. Er komen enige verkeerslichten. Bij de kruising met de Hengelosestraat gaat u rechts richting Universiteit/Stadion. U volgt de Hengelosestraat richting Hengelo-Oost. Na circa 1 km linksaf over de busbaan en neemt u direct de parallelweg rechtsaf, richting het Ondernemingshuis. Aan het eind van de parallelweg linksaf, dit is de Bruggemorsweg. Na het 2e gebouw rechts draait u de achterzijde van de parkeerplaats van de Parodontologie Praktijk Twente op.

Vanuit het westen en oosten:

Vanaf de A1 de A35 richting Enschede volgen. Afrit 26 richting Enschede-West , Universiteit. Na circa 300 meter rechts aanhouden richting Universiteit/Stadion. Bij de verkeerslichten linksaf, richting Universiteit/Stadion. U komt automatisch op de Auke Vleerstraat. Deze weg is lang en er volgen een paar verkeerslichten, u komt over een kanaal en onder een spoorviaduct door. Bij de verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Na circa 150 meter, slaat u rechtsaf vlak voor de bushalte over het fietspad, de parkeerplaats op. Aan de rechterzijde kunt u parkeren. De praktijk bevindt zich op de hoek.

Openbaar vervoer (trein en bus):

U reist naar station Enschede Kennispark. Dit station ligt op loopafstand (900 meter) van de praktijk. Bij de uitgang van station Enschede-Kennispark gaat u rechtsaf (Capitool) en volgt u deze weg tot een kruising met verkeerslichten. Aan de overkant slaat u linksaf, richting Universiteit. Dit is de Auke Vleerstraat. De Parodontologie Praktijk is gevestigd in het glazen gebouw aan uw rechterhand.