Parodontologie Praktijk Twente
Contact: 053-4300024

Nieuws

Update COVID-19
Vanaf dinsdag 28 april 2020 zal de PPT op verantwoorde en gepaste wijze de reguliere zorg hervatten. Dit is mogelijk omdat het RIVM, IGJ en VWS hebben ingestemd met de door de diverse mondzorgkoepels (KNMT, ANT, ONT en NVM) aangeleverde definitieve Leidraad Mondzorg Corona. Alle patiënten ontvangen voorafgaand aan hun afspraak een e-mail met instructies. Houd rekening met het volgende:

*Kom niet te vroeg, maar liefst vlak voor de afspraak bij ons binnen. Laat tas en jas in de auto.

*U kunt uw handen desinfecteren bij binnenkomst.

*Volg de aanwijzingen van ons personeel op, wij respecteren de 1,5 meter afstandsregel.

*Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, vervolgafspraken kunnen telefonisch worden gemaakt.

 

Maandag 1 juni is de praktijk gesloten in verband met 2e Pinksterdag.

Route

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Oldenzaal-Zuid, Lonneker, Enschede-Centrum

(A1 afrit) Oldenzaal-Zuid, richting Enschede. U komt door Lonneker. In Enschede gaat u bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Universiteit/Stadion. U rijdt op de Lasondersingel. Er komen enige verkeerslichten. Bij de kruising met de Hengelosestraat gaat u rechts richting Universiteit/Stadion. U volgt de Hengelosestraat richting Hengelo-Oost. Na circa 1 km linksaf over de busbaan en neemt u direct de parallelweg rechtsaf, richting het Ondernemingshuis. Aan het eind van de parallelweg linksaf, dit is de Bruggemorsweg. Na het 2e gebouw rechts draait u de achterzijde van de parkeerplaats van de Parodontologie Praktijk Twente op.

Vanuit het westen en oosten:

Vanaf de A1 de A35 richting Enschede volgen. Afrit 26 richting Enschede-West , Universiteit. Na circa 300 meter rechts aanhouden richting Universiteit/Stadion. Bij de verkeerslichten linksaf, richting Universiteit/Stadion. U komt automatisch op de Auke Vleerstraat. Deze weg is lang en er volgen een paar verkeerslichten, u komt over een kanaal en onder een spoorviaduct door. Bij de verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Na circa 150 meter, slaat u rechtsaf vlak voor de bushalte over het fietspad, de parkeerplaats op. Aan de rechterzijde kunt u parkeren. De praktijk bevindt zich op de hoek.

Openbaar vervoer (trein en bus):

U reist naar station Enschede Kennispark. Dit station ligt op loopafstand (900 meter) van de praktijk. Bij de uitgang van station Enschede-Kennispark gaat u rechtsaf (Capitool) en volgt u deze weg tot een kruising met verkeerslichten. Aan de overkant slaat u linksaf, richting Universiteit. Dit is de Auke Vleerstraat. De Parodontologie Praktijk is gevestigd in het glazen gebouw aan uw rechterhand.